Ai telefonul ascultat? Afla acum!

Utilizeaza tehnologia anti-interceptare pentru securitatea convorbirilor tale telefonice. Telefoanele XCell Stealth reprezinta tehnologia cea mai avansata in domeniu, care asigura protectie 100% impotriva oricarui tip de interceptare GSM realizata cu interceptoare active, semi-active sau pasive. Telefoanele te avertizeaza chiar si in cazul in care interceptarea este realizata prin intermediul sau cu suportul operatorului GSM, prin anularea criptarii convorbirilor tale telefonice.

Acest nou concept in securitatea comunicatiilor mobile va elimina toate temerile generate de incalcarea intimitatii si secretului convorbirilor telefonice mobile, inclusiv cele legate de interceptarea ilegala a convorbirilor telefonice.

Foloseste telefonul tau mobil in deplina securitate si asigura-te ca nimeni nu intercepteaza convorbirile tale telefonice.

Telefoanele au fost create si dezvoltate prin testarea cu cea mai avansata tehnologie hibrida de interceptare GSM si sunt 100% eficiente, alertand instant utilizatorul telefonului atunci cand convorbirile acestuia sunt interceptate. Deasemeni telefoanele XCell Stealth vor alerta utilizatorul atunci cand in preajma telefonului mobil se afla in functiune un sistem de interceptare GSM. Functiile IMEI dinamic si UnPing transforma telefoanele XCell Stealth in dispozitive imposibil de interceptat si localizat.

Telefoanele mobile XCell Stealth sunt destinate uzului serviciilor secrete, personalului diplomatic aflat in misiuni in strainatate, companiilor de securitate, organizatiilor guvernamentale, si VIP-urilor.

Versiuni telefoane XCell Stealth

 Nota importanta:

Materialul video a fost filmat in conditii legale, cu sprijinul nemijlocit al Departamentului Special al Politiei, avand ca unic scop testarea functiilor speciale ale telefoanelor. In decursul testelor nu au fost interceptate telefoanele mobile apartinand altor persoane. XCell Technologies nu detine, nu utilizeaza, nu comercializeaza si nu are acces direct la tehnologia destinata interceptarii telecomunicatiilor.


COMPARA SI CUMPARA::

 • NOUTATI:
 • 15 Iunie 2013. Update important: receptionarea SMS-urilor invizibile (Flash SMS sau Silent SMS) este acum blocata pe telefoanele din seria Dynamic IMEI. Telefoanele sunt acum protejate impotriva executarii comenzilor transmise prin acest tip de SMS-uri.

  12 Iunie 2013. A fort adaugata o noua interfata grafica si tema pentru telefonul XCell Dynamic IMEI v2.  9 Mai 2013. A fost adaugat un nou produs: XCell Dynamic IMEI v2, primul telefon anti-interceptare. Include si alerta de localizare GSM. La un pret promotional acum! Afla mai multe...
 • 6 Aprilie 2013. Au fost adaugate noi telefoane XCell Basic: Nokia 3310, Nokia 6230i, Nokia 6300 si Sony Ericsson T610.
 • 16 Aprilie 2013. Au fost adaugate noi telefoane XCell Advanced: Nokia E72.

  FUNCTII SPECIALE TELEFOANE XCell STEALTH
 • Alerta de proximitate interceptor GSMIn modul standby, telefonul va afisa o alerta grafica si acustica in cazul in care este interceptat.
 • Alerta interceptare convorbireIn timpul convorbirii telefonul va afisa dupa caz o alerta grafica (lacat deschis - Xcell Basic, Advanced si Crypt) si va emite o alerta acustica si/sau vibratii (Xcell Dynamic IMEI si Xcell Dynamic IMEI v2).
 • Alerta anulare/schimbare criptareTelefonul va avertiza in cazul lipsei totale a criptarii standard GSM A5/1 sau a coborarii nivelului de criptare la algoritmul mai slab A5/2.
 • IMEI dinamic*Telefonul va genera automat un cod IMEI, cu ocazia fiecarui apel sau SMS sau schimbarii SMI-ului. Codul IMEI poate fi modificat deasemeni manual de catre utilizator, fara restrictii. In acest fel interceptarea apelurilor/SMS-urilor telefonului XCell Dynamic IMEI devine imposibila prin alterarea sau modificarea parametrilor utilizati la interceptare.

  Alerta de localizare GSM (UnPing)**Telefonul va alerta in cazul unui numar anormal de mare de cereri de inregistrare trimise prin intermediul retelei GSM sau direct de catre un interceptor GSM, cereri care servesc localizarii telefonului sau calcularii cheii de autentificare Kc.

  Blocarea canalului**Aceasta functie permite blocarea comunicarii dintre telefon si BTS pe un anumit canal (numit ARFCN), evitand astfel ca telefonul sa fie atras automat si inregistrat de un interceptor GSM.

  Afisare TMSI**Activarea functiei va determina afisarea valorii TMSI pe ecranul telefonului. Acesta va ramane neschimbat sau va indica putine valori diferite daca telefonul este interceptat.

  Stergerea istoricului apelurilor**Functia determina stergerea automata a listei apelurilor efectuate/primite, dupa fiecare apel.

  Inregistrare apeluri telefonice**Toate apelurile initiate/primite vor fi inregistrate si salvate automat, fara a fi generat un beep de avertizare si fara a trezi astfel suspiciuni tertilor care intercepteaza/asculta convorbirea. Util impotriva trucarii inregistrarilor.

  Modul vanatoare interceptor*Xcell Dynamic IMEI si Xcell Dynamic IMEI v2 au capacitatea de a vana interceptoarele GSM, prin detecterea lor in timp real. In modul vanatoare, utilizatorul telefonului va fi alrtat in toate situatiile in care este interceptat de toate tipurile de interceptoare GSM (active, semi-active sau pasive) sau cu ajutorul operatorului GSM.

  Modul anti-interceptare**
  Odata ce telefonul detecteaza interceptarea (interceptor GSM sau operator), nu va putea fi initiat sau preluat niciun apel telefonic si nu va putea fi trimis/receptionat niciun SMS pana in momentul in care interceptarea inceteaza.

  Protectie la perchezitia electronicaTelefoanele XCell Stealth nu pot fi accesate si investigate de echipamente profesionale criminalistice sau de aplicatii software destinate investigatiilor/perchezitiilor electronice. Extragerea fizica a informatiilor si a fisierelor de sistem este blocata de filtre de securitate.
 • Firmware criptatFirmware-ul nu poate fi citit, rescris sau clonat de catre dispozitive pentru deblocarea telefoanelor.

  * Doar XCell Stealth Dynamic IMEI si XCell Stealth Dynamic IMEI v2.
  ** Doar XCell Stealth Dynamic IMEI v2.


create counter